tiistai 3. marraskuuta 2009

Paniikki.

Eiliset ruokailut:
klo8: kuppi mustaa kahvia
klo14: kuppi mustaa kahvia
klo17: kaksi suurta kuppia vihreää teetä
klo19: n.300g rasvatonta jugurttia, 40kcal/100g
klo20---> kaksi suurta kuppia vihreää teetä
+ tietysti paljon vettä ja pari purkkaa

Pelkään tulevaa koulupäivää.....sen ruokailua. Lupasin itselleni mennä syömään tänään, mutten tosiaankaan tahdo !!!! En tahdo myöskään että ystäväni rupeavat miettimään ja keskustelemaan syömättömyydestäni. Minulla on kyllä yksi tehtävä kesken, eli jos sanon meneväni tekemään sitä.....saa nähdä mitä tästä tulee. Paniikilla odotan.

Mikäli laitan ruokailussa muuta suuhuni kuin salaattia, teen 12km kävelylenkin illalla. Ja koulumme tuntien siinäkin on oliiviöljyä tai muuta paskaa !!!!!

3 kommenttia:

  1. Ensinnäkin aijon sanoa että olet sairaaollisen viallinen ihminen, jos aijot tosiaan laihduttaa 45kg asti. 18 - vuotiaan nuoren naisen pitäisi painaa väh. 58kg, niin olen jostakin lukenut. Terveet ja sopivan pituiset saavat olla reilusti painavampiakin suhteessa.

    Jos joskus olet 45kg, alan sääliä sinua. Jos 18 - vuotias on noin kevyt, voi hänet luokitella lähes vaarallisen alipainoiseksi.

    VastaaPoista
  2. Ja luulet että ikä merkitsee kaikkea? 10 - vuotias voi tietää enemmänkin mitä tuollainen ylityperä 18 - vuotias joka yrittää olla jotenkin suosittu laihduttamalla lapsen painoiseksi.

    VastaaPoista
  3. Yritän olla suosittu.....no sovitaan niin >:D

    VastaaPoista