torstai 12. marraskuuta 2009

Kaksi päivää.

Toinen päivä paastoa takana :)
Tähän jää koukkuun, en halua lopettaa syömättä olemista......voisin olla tämän päivän ja perjantain vielä syömättä, kunhan ei tule niin heikko olo kuin ennen pyörtymistä.

Eilen siis meni n.6 kuppia mustaa kahvia, vettä yritin juoda paljon ja poltin melkoisesti tupakkaa......purkkakin oli loppu mutta silti selvisin.

Jospa punnaan itseni vasta sunnuntaina, ei tule viikonlopusta ainakaan ''olen laihtunut voin siis syödä normaalisti'' helvettiä. Rahaakin kuluisi ihan turhaan ruokaan....turhaan sellaista ostaa, joka katoaa kuitenkin ? Ja antaa vielä pari lisäkiloa kaupan päälle...

Lähden ystäväni kanssa helsinkiin huomenna, olemme yötä siellä.
Pääsen taas vihdoinkin hetkeksi pois täältä tylsästä, ankeasta kaupungistani.
Luvassa siis baareilua.....sen jälkeen EI mitään mäkkäri ruokaa vaikka usein niin käykin. Sallittu määrä enintään 5 lightsiideriä. E I M I T Ä Ä N M U U T A.

Kiitos muuten kaikille, ketkä jaksavat lukea tätä blogiani ja joskus myös kommentoida :D Olisihan tätä melkoisen turha pitää jollei ketään kiinnostaisi.
Kaikille tsemiä, vaikka tulisi takapakkia niin älkää lannistuko !
There's no TRY. There's only DO.

1 kommentti:

  1. hui, tää sun laihdutuskuuri kuulostaa aika pelottavalta.. löytyisi varmasti parempiakin keinoja laihduttaa. Ja toi sun oletuspaino on jotain ihan hullua! Mä oon vasta 15 ja painan 47 kg. Ei sekään oo paljon, mutta että 18 vuotiaana 45 kg.. Pidä huolta ittestäs, jooko? :S

    VastaaPoista