perjantai 20. marraskuuta 2009

Pakastekasviksia ja puuroa.....

Eilinen päivä sujui hyvin :) Join vain mustaa kahvia, vihreää teetä, vettä ja light colaa. Illalla söin sitten yhden pussillisen elovenan omenakaneli pikapuuroa(120kcal/pussi) Ja oli muuten tosi hyvää :P
Eli eilisen saldo oli n. 140kcal yläkanttiin laskettuna.
Tänään olen juonut mustaa kahvia, vettä ja light colaa.....rikoin kuitenkin hiukan sääntöjäni, piti syödä vasta illalla sellanen pikapuuro eikä päivällä mitään. Äsken kuitenkin paistoin pakastekasviksia pannulla(ilman öljyä) n.200g (29kcal/100g).
Tuli nimittäin hirveä himo alkaa ahmia, joten oli pakko pelastautua pakastekasvisten turvin.
Nyt sitten vihreää teetä vaan päälle ja illalla saan sitten syödä vielä sen puuron. Eli tämän päivän kaloreiden pitäisi jäädä siihen kahteen sataan.
Tsemiä teille ja koitan tsemittää itseäni olemaan ahmimatta tota perhanan jäätelöä tuolta pakastimesta ! Miksi mun piti nähdä se.....>:O

1 kommentti:

  1. Kyllä sinä sen jäätelön sieltä vielä ahmit - tai sitten jotain muuta. Jos aiot pitää parisataa kaloria päivässä linjaa, niin voi varautua paasto- ja ahmimiskierteeseen. Kannattaa myös varautua ihon huononemiseen ja riippuen siitä, kuinka kauan aiot jatkaa tällä tiellä, hampaiden eroosioon.

    Tiedän, mistä puhun sillä olen sairastanut anoreksiaa (silloin ei tosin ollut olemassa mitään pro anoja tai thinspiraatiokuvia).

    Tämä kommentti on ystävällismielessä kirjoitettu. Todennäköisesti ignoraat tämän, mutta oli pakko jotain kirjoittaa. Kuulostaa niin surullisen tutulta. Jossain vaiheessa, jos tuota jatkat, niin varaudu ahdistukseen ja masennukseen - ja siihen, että vaikka kuinka laihdut, niin itsellesi olet aina läski.

    VastaaPoista